Ecoegg pyykkimuna- hajustamaton +70 pesua

Ecoegg pyykinpesumuna- Ekologinen pyykinpesu

Uuudenlainen pyykinpesumenetelmä. Ecoeggissä kaikki pesu- ja huuhteluaine on ekologisissa ja myrkyttömissä mineraalipelleteissä. Vähentää muovin kulutusta.

-Ecoegg sopii myös herkkä ihoisille ja vegaaneille. Allergia testattu (Allergy UK). Kehitetty yhteistyössä Allergy UK:n kanssa ja se on saanut useana vuonna peräkkäin "Allergy Friendly Product" -palkinnon, minkä ansiosta tuote on tunnustetusti luotettava ja turvallinen.

-Ecoegg ei sisällä mitään eläinperäisiä ainesosia ja se on eläinkokeeton.

-Ecoegg korvaa kokonaan perinteisen pyykinpesuaineen ja huuhteluaineen.

- Ecoegg mineraalipelletit ovat luonnonmukaisia eivätkä sisällä petrokemikaaleja, entsyymejä, valkaisuaineita, fosfaatteja, parabeeneja, sodium laureth sulfatea (SLS), sodium lauryl sulfatea (SLES), palmuöljyä tai mikromuovia.

Tuoksu : Hajusteeton

Kuinka ecoegg-pyykinpesumenetelmä toimii?

Kahdenlaiset mineraalipelletit toimivat yhdessä veden kanssa ja poistavat likaa vaatekuiduista ja pehmentävät vaatteita muuttamalla veden pH:ta. Samalla ne puhdistavat ja raikastavat pyykin käyttämättä runsaasti haitallisia kemikaaleja. Vaatteisiin jää huomattavasti vähemmän pesuainejäämiä verrattuna käyttämällä pyykinpesuun perinteisiä pesuaineita.

Ecoegg Pyykinpesu 15-60 astetta. Sopii mainiosti myös käsin pesuun!

Muistatham huolehtia myös pyykinpesukoneen puhtaudesta! Suosittelemme puhdistamaan koneen ennen ensimmäistä käyttökertaa.

19.90 €